U petak, 16. prosinca 2022. godine u okviru projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ održana je druga interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na tamu Pisana poslovna komunikacija. Radionicu je održala Božica Bekina, bacc.oec.

Cilj radionice je ukazati sudionicima o važnosti i načelima komunikacije u poslovnoj organizaciji. Sudionici su upoznali karakteristike kvalitetne poslovne komunikacije i pravila dobrog pisanja, obilježja i vrste pisane poslovne komunikacije te standarde i norme za njihovo oblikovanje. Kroz radionicu su unaprijedili znanja o pisanoj poslovnoj komunikaciji u vezi sa zapošljavanjem. Sudionici su savladali opća znanja i strukturu, standarde i načine oblikovanja administrativnih i drugih tekstova za uspješnu komunikaciju u poslovnom okruženju, a samim time i djelotvorno oblikovanje poruka u javnoj i pisanoj komunikaciji.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

U projektnim aktivnostima sudjeluju mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Informacije o projektu i uključivanju u projektne aktivnosti možete dobiti putem telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili emaila koordinator.neet@gmail.com.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.