Na sjednici Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Krapina održanoj jučer u Velikoj dvorani Henrya Dunanta u prostorima GDCK Krapina bilo je iznimno svečano budući je Gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović temeljem jednoglasne odluke članova Skupštine, a na prijedlog Odbora GDCK Krapina imenovan počasnim članom Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Počasni članovi Gradskog Društva Crvenog križa Krapina su osobe koje su svojim dobrotvornim radom i osobitim zaslugama dale značajan doprinos u promicanju i ostvarivanju humanitarnih ciljeva i programa Gradskog Društva Crvenog križa Krapina, a koji su od koristi za Jedinice lokalne samouprave te općenito pridonose razvoju Gradskog društva Crvenog križa Krapina.

Priznanje o imenovanju počasnim članom Gradskog društva Crvenog križa Krapina Gradonačelniku Zoranu Greguroviću uručila je predsjednica GDCK Krapina Mirjana Laginja.

Po primitku priznanja prisutnima se obratio Gradonačelnik koji se zahvalio na uručenom visokom priznanju te je istaknuo da kao dugogodišnji darivatelj krvi i član DVD-a Krapina, dviju najstarijih udruga u Gradu, razumije njihove potrebe i podržava njihov rad. Na kraju obraćanja Gradonačelnik je obećao da će i dalje podupirati rad i programe Gradskog društva Crvenog križa Krapina te dati podršku realizaciji novih projekata koji su predstavljeni na Skupštini.