Uprava Republike Slovenije za zaštitu i spašavanje Ispostava Celje jučer je u službeni posjet u svojoj ispostavi primila delegaciju Gradskog društva Crvenog križa Krapina i Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Krapina. Gradsko društvo Crvenog križa Krapina i Društvo Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije predstavljali su uz ravnatelja Davora Šimunovića i: Sonja Borlinić, Barbara Cvrtila, Tatjana Vuzem, Ivana Štrok, Ivana Huić, Zoran Babić i Mario Harapin, a iz DUZS PU Krapine bio je pročelnik Dražen Strabić. Radni susret je počeo u 9.00 sati predstavljanjem Ispostave Ureda Republike Slovenije za zaštitu i spašavanje Celje, područje djelovanja Inspektorata u sklopu ispostave, predstavljanje rada Crvenog križa Celje nakon čega se sa svojim aktivnostima i djelovanjem, uz naglasak na EU projekte, predstavio rad GDCK Krapina i DUZS PU Krapina. Nakon radnog sastanka uslijedio je obilazak radnih prostora Ispostave Celje i regionalnog skladište opreme za zaštitu i spašavanje.

Svi sudionici su nakon radnog dijela ručali u Vojarni Franc Rozman Stane u Celju, nakon čega je domaćin organizirao obilazak Obrtničkog sajma Celje na kojem se predstavljaju snage službe za zaštitu i spašavanje i Slovenske vojske.

Nakon radnog dijela i druženja koje je uslijedilo zahvalili smo domaćinu voditelju ispostave URSZR Celje Janezu Malenšeku i dogovorili daljnju suradnju i susrete.