Gradsko društvo Crvenog križa Krapina poziva vas na uključivanje u 50. po redu sabirnu akciju ”Solidarnost na djelu” s ciljem prikupljanja pomoći za potrebite.

Ova humanitarna akcija započinje kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa, 13. listopada 2022., pod motom ”Ne dvoji! Za drugog izdvoji!”.

U svakodnevnom radu susrećemo se sa sve većim brojem osoba u potrebi. Često nismo u mogućnosti svima pomoći stoga Vas pozivamo da se priključite akciji ”Solidarnost na djelu” i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi.

Akcija se provodi uz pomoć osnovnih škola iz Krapine, Đurmanca, Jesenje i Petrovskog, Srednjom školom Krapina te vrtićima putem bonova zahvalnosti u vrijednosti od 5,00 kuna u školama i 1,00 kuna u vrtićima, numerirani i ovjereni žigom društva Crvenog križa Krapina.

Prilozi se prikupljaju i uplatom na račun GDCK Krapina ,

IBAN: HR7523400091100212843 s naznakom 50-2022

Prikupljena novčana sredstva koristiti će se za kupnju hrane i higijenskih potrepština koje nedostaju u Socijalnoj samoposluzi GDCK Krapina, koja trenutno ima 70 korisnika mjesečno.

Nadamo se prepoznavanju vrijednosti ove humane akcije i podršci iste. Gradsko društvo Crvenog križa Krapina bit će Vam zahvalno na svakoj pomoći i podršci, u ime onih kojima ćete svojom donacijom bar malo uljepšati život.