U povodu Međunarodnog dana volontera koji se diljem svijeta obilježava 5. prosinca, Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina upućuje čestitku i iskrenu zahvalu svim volonterima koji svojom nesebičnošću i plemenitošću ovaj svijet čine boljim mjestom.

Posebnu zahvalu upućujemo svim volonterima Crvenoga križa koji su nebrojeno puta pokazali kako svi možemo računati na njih, osobito u onim najtežim vremenima kada se kao društvo suočavamo s pandemijom, potresima, poplavama…

Međunarodni dan volontera prilika je da se podsjetimo i odamo dužno priznanje radu ljudi koji se potpuno besplatno stavljaju u službu onih najranjivijih među nama.

Tim povodom danas smo u Srednjoj školi Krapina uručili zahvalnice našim mladim volonterima koji pomažu u svakodnevnim i redovnim djelatnostima Crvenog križa i na taj način daju doprinos svojoj zajednici. Zahvalnice su primile volonterke Ena Šimunović i Nika Majsec, a uručili su ih predsjednica Mirjana Laginja i ravnatelj Davor Šimunović.

Dragi volonteri, hvala vam na vašem trudu i vremenu uloženom u nesebično pomaganje ljudima u potrebi. Sretan vam vaš dan!