U sklopu projekta „Pokreni se, izmjeni se!“ dana 23. veljače 2023. godine provedena je četvrta jednodnevna interaktivna radionica u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina na temu vještina aktivnog traženja posla. Radionicu je vodila Valentina Klasiček, mag.soc.rada.

Cilj naše četvrte jednodnevne radionice je osnažiti sudionike projekta u procesu traženja posla kroz poboljšanje uvida u vlastite vještine i snage, izradu kvalitetnih alata važnih za proces traženja posla i komunikaciju s poslodavcima.

Kroz interaktivno predavanje i vježbe sudionici su upoznali pojmove tržište rada i profesionalne kompetencije, definirali i preispitali svoja znanja i vještine kao i prilike za njihovo unapređenje, unaprijedili strategije aktivnog traženja posla, razvijali vještine pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvijali vještine komunikacije s poslodavcima.

Za prijavu za sudjelovanje na radionicama kontaktirajte nas na 049/371-141 interni broj 5 ili 091/608-1027 ili nam pišite na koordinator.neet@gmail.com. U projektnim aktivnostima mogu sudjelovati mlade osobe od 15 do 29 godina koje nisu zaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kn. Projekt sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa, Gradskog društva Crvenog križa Krapina.